Die Präsentation wird geladen. Bitte warten

Die Präsentation wird geladen. Bitte warten

Předložky a hádanky opakování. Vyber správnou předložku a poznamenej si písmenko, které k ní patří. Slož slovo a doplň do věty. SO IST ES ……. PRIMA. Ich.

Ähnliche Präsentationen


Präsentation zum Thema: "Předložky a hádanky opakování. Vyber správnou předložku a poznamenej si písmenko, které k ní patří. Slož slovo a doplň do věty. SO IST ES ……. PRIMA. Ich."—  Präsentation transkript:

1 Předložky a hádanky opakování

2 Vyber správnou předložku a poznamenej si písmenko, které k ní patří. Slož slovo a doplň do věty. SO IST ES ……. PRIMA. Ich komme …. 5 Uhr. …. Montag haben wir 6 Stunden. Ich spiele Fußball …. Peter. Karl geht …. Hause. Wer wohnt …. Prag? Das Geschenk ist …. mir. Das Buch liegt …. dem Tisch. R an W um I am A im R mit S zu O zu K nach L in P im I von Ő vor CH auf Z für

3 Vylušti. Z U, PŘI BEZ PŘED PROTI SKRZ S

4 Vylušti a přelož. Nil blick -H+R -P+K er

5 Rozluštění SO IST ES WIRKLICH PRIMA. SEHR GUT e Rose – růže s Nilpferd – hroch r Kulli - propiska s Meerschweinchen – morče r Fischer – rybář r Augenblick - okamžik


Herunterladen ppt "Předložky a hádanky opakování. Vyber správnou předložku a poznamenej si písmenko, které k ní patří. Slož slovo a doplň do věty. SO IST ES ……. PRIMA. Ich."

Ähnliche Präsentationen


Google-Anzeigen